Over ons

Wij zijn van Eijk-Slaats

VAN EIJK-SLAATS Administatie -en belastingadvieskantoor is er voor u als kleine zelfstandige en MKB ondernemer.
Krijgt u weer een hoge rekening van uw accountant? Mist u dat stukje persoonlijke aandacht en een vast aanspreekpunt? Zoekt u een administrateur met ervaring en kennis van zaken? Bij ons heeft u een vertrouwenspersoon met kennis van zaken op administratief en fiscaal gebied.

Bij van Eijk-Slaats krijgt u een vast aanspreekpunt en alles wat u van een goede boekhouder mag verwachten. Wat krijgt u niet? Die hoge rekening! Wij zijn tot 40% goedkoper dan een accountant. U krijgt aandacht en de administratieve -en belastingzaken worden duidelijk met u besproken. U krijgt een toegewijde boekhouder die u als hardwerkende zelfstandige verdient!

Uw administratie tot in de puntjes verzorgd!

Van Eijk-Slaats verzorgt de administratie voor de ZZP’er en de kleine zelfstandigen. Voor de grotere (MKB) ondernemingen verzorgen wij naast de administratie ook de salarisadministratie. Iedereen krijgt gevraagd of ongevraagd fiscaal advies om uw winst te verbeteren. Ook starters zijn natuurlijk meer dan welkom bij Van Eijk-Slaats. Wij helpen u graag op weg naar een succesvolle onderneming, want dat is niet alleen goed voor u, maar ook voor ons! Klant tevreden, wij ook tevreden!

Aangifte BTW / IB/ VPB, de jaarrekening en salarissen

Wij nemen voor u veel werk uit handen door het verzorgen van uw administratie en de aangifte BTW. Daarnaast kunnen wij uw salarisadministratie verzorgen. Uw persoonlijke boekhouder maakt voor u de jaarrekeningen alsmede de aangifte inkomstenbelasting c.q. vennootschapsbelasting. Dus, van Eijk-Slaats gaat voor ontzorging, service, kwaliteit, laagdrempelig en is bereid een stapje extra te doen voor haar opdrachtgevers. Kortom: UW ADMINISTRATIE TOT IN DE PUNTJES VERZORGD!

Starterpakket

Naast de gebruikelijke uitstekende verwerking van de administratie, worden beginnende ZZPérs extra begeleid en krijgen een stukje ontzorging. Het is allemaal toch al zo spannend! U krijgt extra advies op het gebied van investeringen en fiscaliteiten. Wij helpen u, voor zover mogelijk, om uw onderneming tot een succes te maken! Dit pakket kunnen wij u aanbieden vanaf € 150,- per kwartaal.

Overstappers

Wilt u een nieuwe boekhouder? Bij ons krijgt krijgt u persoonlijke aandacht en één vast aanspreekpunt. Wij zijn tot 40% goedkoper dan een accountantskantoor!

Vrijblijvende afspraak?

Bel ons 0492-548004