ADMINISTRATIE KANTOOR HELMOND

Bel ons op 0492548004

Administratiekantoor Helmond

Bent u op zoek naar een allround en betrouwbaar Administratiekantoor Helmond, kijk dan eens op de website van Administratiekantoor van Eijk-Slaats in Helmond. U vindt hier een overzicht van alle werkzaamheden die wij kunnen verrichten met betrekking tot een compleet verzorgde administratie. Boekt u uw administratie zelf in een boekhoudprogramma, dan kunnen wij, aan de hand van de door u aangeleverde grootboekkaarten en administratie, de jaarrekening opstellen en de hieruit voortvloeiende aangiftes en suppleties indienen.

Verzorgen loonadministratie

Om alles in één hand te houden is het verstandig om Administratiekantoor Helmond van Eijk-Slaats ook de loonadministratie te laten verzorgen. Zo hebben wij meteen controle over de journaalposten en de loonaangiftes bij de belastingdienst. Vraag om een offerte voor deze diensten van Administratiekantoor Helmond. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor vragen met betrekking tot het doen van investeringen, het afsluiten van leningen, hypotheken etc. Wij kunnen u van dienst zijn met goede adviezen aangaande uw financiële situatie. Het goed op orde hebben van uw administratie is belangrijk. Niet alleen voor uzelf om een goed inzicht te hebben in uw financiën, maar ook in het geval er een controle plaatsvindt door de belastingdienst. Niemand zit te wachten op boetes en naheffingen omdat de administratie niet op orde is of niet aansluit. Maak daarom een afspraak met Administratiekantoor Helmond van Eijk-Slaats en laat u informeren over de mogelijkheden en prijzen.

Aangiftes Inkomstenbelasting

Na het opstellen van de jaarrekening dienen wij zo snel mogelijk de aangifte Inkomstenbelasting in en eventuele andere van toepassing zijnde aangiftes. Mocht er niet op tijd kunnen worden ingeleverd dan vragen we uitstel aan. Uw administratie is bij Administratiekantoor Helmond van Eijk-Slaats in goede handen en wij garanderen dat ieder facet van uw administratie met uiterste nauwkeurigheid wordt behandeld. Betrouwbaarheid staat bij ons in een hoog vaandel. Wij gaan uiterst zorgzaam om met uw vertrouwelijke gegevens. Neem contact met ons op voor een passende offerte en vraag naar de diverse werkzaamheden die wij voor u zouden kunnen verrichten.