BOEKHOUDER HELMOND

Bel ons op 0492548004

Boekhouder Helmond

Heeft u een eigen bedrijf in Helmond of omstreken en wilt u alles goed op orde hebben qua administratie, dan heeft u een boekhouder Helmond nodig. Hoe goed u uw administratie ook bijhoudt, de jaarrekening en de daarbij behorende aangiftes zijn een secuur werkje. Je kunt bijvoorbeeld niet zomaar alle investeringen of aankopen die je doet op de activa boeken. Daar zijn regels voor. Een goede Boekhouder Helmond kent deze regels en zal ze daarom ook toepassen zoals het hoort. Hiermee voorkomt u bij een eventuele controle hoge boetes. Een goede Boekhouder Helmond is Administratiekantoor van Eijk-Slaats aan de Schootenseloop te Helmond. Hier kunt u terecht voor alle facetten van de administratie en voor een redelijke prijs. Wist u dat u als kleine ondernemer of zzp-er helemaal geen officiële (register)accountant nodig heeft? Zelfs al heeft u een besloten vennootschap, dan heeft u nog geen accountant nodig. Vaak hanteren deze officiële accountants behoorlijk hoge uurtarieven. Van Eijk-Slaats houdt zijn prijzen betaalbaar. Speciaal voor de kleine ondernemer, maar ook voor de grotere. Geen hoge uurtarieven,  maar wel een goed advies en een goede begeleiding  in uw gehele financiële situatie.

Jaarrekening en aangiftes

Iedere ondernemer moet aangifte Inkomstenbelasting doen. Om deze aangifte goed te kunnen inleveren, moet uw jaarrekening op orde zijn en kloppen. Bij Boekhouder Helmond van Eijk-Slaats bent u daarvoor aan het juiste adres. Uw boekhouding op orde tegen een redelijk tarief. Het is tegenwoordig al lastig genoeg om het hoofd boven water te houden. Wat is er dan beter dan het hebben van een goede boekhouder die niet te veel kost, maar wel op uw geld let en u zo nodig, door het hanteren van de juiste regels,  wellicht geld kan besparen. Een goed boekhoudprogramma is een vereiste om een goed inzicht in uw administratie te hebben c.q. te krijgen. Van Eijk-Slaats beschikt over een dergelijk programma. Werkt u in the cloud met uw eigen boekhoudprogramma, dan is dit geen probleem. Van Eijk-Slaats kan met uw toestemming inloggen en uw jaarrekening samenstellen aan de hand van de informatie die uit uw eigen programma voortvloeit.

Van Eijk-Slaats Helmond

Kijk op onze website voor meer informatie over Boekhouder Helmond. U vindt hier een overzicht van alle werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Bel ons ook gerust als u iets niet kunt vinden op onze website. Ons telefoonnummer is 0492-548004. Wij zijn u graag van dienst. Wij regelen voor u alle soorten aangiftes. Vennootschapsbelasting, Inkomstenbelasting, loonheffingen, omzetbelasting en vermogensbelasting. Eventueel kunt u ook uw loonadministratie bij ons onderbrengen. Informeer voor de tarieven.